ChainLink (LINK) Pompen met 23%, Flippens Bitcoin Cash (BCH) op CMC

Samenvattend:

  • ChainLink (LINK) heeft zijn opwaartse traject voortgezet met een nieuwe ATH van 15,99 dollar.
  • In het proces heeft LINK de Bitcoin Cash (BCH) van de nummer 5-locatie afgekapt.
  • In dit tempo zou LINK kunnen worden ingezet voor Tether of zelfs XRP.

ChainLink (LINK) heeft opnieuw gedaan wat het is blijven doen door het instellen van een nieuwe all-time high van $15,99 – Binance rate. Eerder vandaag de dag handelde LINK op ongeveer $13. De digitale asset won toen met 23% om de eerder genoemde all-time high in te stellen.

Als gevolg van de enorme pomp van vandaag, heeft ChainLink (LINK) de Bitcoin Cash (BCH) van de nummer 5 plek gehaald. Deze prestatie is te zien op de onderstaande screenshot van Coinmarketcap.

Wat zou er nodig zijn voor LINK naar Flippen Tether en XRP?

De flippening van Bitcoin Profit Cash (BCH) en Bitcoin SV (BSV) was medio juli voorspeld door Timothy Peterson van Cane Island Alternative Advisors. Bovendien had hij verklaard dat LINK uiteindelijk de gecombineerde waarde van BCH en BSV in termen van marktkapitalisatie waard zou zijn.

De heer Peterson maakte deze opmerkingen via de volgende Tweet.

Timothy Peterson
@nsquaredcrypto
#ChainLink is een jonge & veelbelovende iteratie van Blockchain 3.0 met praktische toepassing in bijna elke industrie ter wereld. $BCH en $BSV zijn op cult-of-personality gebaseerde Blockchain 1.0 die door digitaal fiat wordt weggespoeld. $LINK mktcap zou twee keer zoveel waard moeten zijn.

In het huidige tempo zou LINK heel goed op weg kunnen zijn om Tether (USDT) en XRP van respectievelijk de nummer vier en drie plekken af te snijden. Om de LINK Tether op zijn huidige markttarief van 10,119 miljard dollar te laten uitkomen, zou de waarde van de digitale activa ongeveer 28,9 dollar moeten bedragen. In het geval van XRP zou de waarde van ChainLink (LINK) boven de $36,53 moeten liggen.

Deze prijsramingen van LINK zijn niet al te wild, aangezien de heer Peterson aan het eind van het jaar ook een risicovolle waarde van $32 voor ChainLink had voorspeld.

Conclusie

LINK heeft zijn interstellaire missie voortgezet en roept op tot een terugtrekking. Bovendien heeft de digitale asset Cardano, Litecoin, Bitcoin SV en Bitcoin Cash on Coinmarketcap overtroffen.

Het is daarom veilig om losjes te concluderen dat de opwaartse druk van LINK misschien niet voorbij is en dat de voorspelling van $32 ChainLink tegen het einde van 2020 misschien wel uitgespeeld is. Beleggers worden er ook aan herinnerd dat de grafiek van LINK wijst op een riskante weg voorwaarts gezien het parabolische traject.

Zoals bij alle analyses van ChainLink wordt traders en beleggers geadviseerd om stop loss en lage leverage te gebruiken bij het verhandelen van LINK op de verschillende derivatenplatforms.